lunes, 4 de junio de 2012

Greta, la costurera

Greta se ha preparado con su mejor vestido para participar en el evento del 30 de Junio, organizado por Madame Chocolat, en Barcelona, como ya os informé en mi anterior entrada.
Lleva "pasamanería" de más de cien años de antiguedad en el pecho y en la falda, con detalles de hilo de latón. También lleva cofia, con punta de guipur.





Candy lleva un vestido muy semejante al de mi tangkou, Alicia. Os muestro unas imágenes de la cofia de mi Alicia. Está forrada interiormente, y con decoración de guipur en las puntas y en las flores laterales. El vestido de Candy tiene un lazo en el pecho más azul celeste. Mientras que el de Alicia tiene un lazo más azul-violeta. A parte de la gran diferencia de tela que se necesita,  pues la Blythe es más pequeñita que la tangkou, también llevan las dos la pasamanería antigua en latón y guipur, en el bajo de la falda, como os mostré en la entrada "Bouquet"





6 comentarios:

  1. mare meva, quina passada!!! segur que serà genial i no crec que a ningú li passi desapercebuda la teva tauleta!
    si tens espai, podries colocar com a decoració de la taula les parets plegables que et vam regalar :D podries posar algunes nines davant la paret i així el teu espai de venda es veuria més llampant :D

    ResponderEliminar
  2. Segur que es especial el teu lloc!!!, anava una mica perduda es a finals de mes......el evento......doncs una altra vegada, que tinguis molt, moooooooooooooooooolt d'exit......

    Una abraçada forta.
    Txell.

    ResponderEliminar
  3. Vaya maravillas, me encanta el primero sobretodo por el color, pero son unas obras de arte!!!
    Qué gusto da ver trabajos tan bien hechos.
    Un beso!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltíssimes gràcies Subaru, Txell i Nice per els vostres comentaris i per seguir els meus treballs. GRÀCIES i petons, amb molt carinyo.

      Eliminar
  4. Amyyyyy!!! fa mil que no et comento, perdó!! Però veig que no perds el temps. Ja a Madame Chocolat, mare meva!! I fent la competencia a mimamanomemima i cosas de nenitas! Si es que ets una crack, no trobo paraules per descriure com m'agraden aquests últims vestits que has fet, sobre tot el de l Greta i el bonnet. Et superes dia a dia! Molts ánims i endevant, que arribaràs lluny! a veure si podem anar a Madame Chocolat i et tirem unes fotos al teu stand jajajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Abi! gràcies per el teu comentari, però JO NO VULL FER LA COMPETÈNCIA A NINGÚ. Només vull imaginar i crear i passar-m'ho bé. Mimamayanomemima i Cosas de nenitas tenen vestidets encantadors. Cadascuna d' elles té el seu màgic estil. UN PETÓ a totes aquestes ARTISTES que m'han contagiat de l' amor i la passió per la petita confecció. I tampoc tinc intenció d' arribar lluny,ja,ja... trobant-li el sentit al dia a dia, en lo més quotidià, ja és per mi haver arribat molt lluny. Petons Abi i fins aviat!!.

      Eliminar