martes, 1 de mayo de 2012

En el jardín

A pesar de ser un pequeño balcón, he intentado decorarlo con elementos reciclados, desde la columna hasta la celosía. Y así darle algo de romanticismo. También he aprovechado trocitos de telas para hacer estos sencillos vestiditos para nuestras blythe.




Amelia en el jardín 


Greta luciendo vestidito "ensueño rosa"


Los calcetines y las medias están hechos a mano.

                                           Detalle de "ensueño azul" con el original botón de "molinillo"


De este frasco me vino la inspiración. Está en el precioso escenario que me han regalado Subaru y Abi.


3 comentarios:

  1. waaaa quina passada!!!! ~ com te les apanyes per donar-li un toc màgic a tot!!! qui diria que és un balcó!!!! xDDD t'ha quedat genial!!! >W<
    i l'ampolla és PRECIOSA, estic segur que l¡'escenari es veu genial amb ella. Si fas fotos d'alguna nina a 'escenari amb l'ampolla d'aquest tamany, semblarà Alicia quan està encongida!!! xD

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs tens raó!! no se m' havia acudit això de posar una Alicia al costat de la ampolla. Genial!! ja ho provaré, ja,ja.. Per cert, mira't la informació sobre el cultiu de la seda i la botiga "Ribes i Casals" en la meva nova entrada. Està molt bé. I gràcies pels teus constructius comentaris.

      Eliminar
  2. Realment preciós! No cal comprar moltes coses per aconseguir ambients especials i bonics. Tens un do! I l'ampolla amb l'escenari ha quedat de fàbula. No deixis d'experimentar amb les fotos i veuràs el suc que li treus a tot el que tens. Un petó!

    ResponderEliminar